Başkentli genç girişimciler, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Özel çocukların eğitim gördüğü Bizim Çocuklar Spor Kulübü’nün tüm ihtiyaçlarını gideren girişimciler, gönülleri fethetti.

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD)’nin, toplumun dezavantajlı kesimlerine yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Üyelere dönük ekonomik, sosyal ve kültürel çalışmalar kadar ihtiyaç duyulan alanlarda yardım ve bağış faaliyetlerini de aksatmayan genç girişimciler, bir kez daha özel çocukların yüzünü güldürdü. Otizmli çocukların eğitim gördüğü Ankara Bizim Çocuklar Spor Kulübü’ne malzeme desteği sağlayan GGYD’liler, satın aldıkları bisikletler, patenler, masa tenisi masaları, kameralar, laptop, kırtasiye ve büro malzemeleri, gıda ve temizlik malzemelerini yine bizzat kendileri yerlerine ulaştırdı.

Malzeme Desteği Çok Rahatlattı

GGYD Başkanı M.Nezih Allıoğlu ve yönetimi ile organizasyonu üstlenen sosyal işler kurulu üyeleri, ziyaret ettikleri kulüpte hem malzemeleri teslim etti, hem de çocuklarla vakit geçirdi. Başkan Allıoğlu miniklerden biriyle masa tenisi oynarken, üyeler de diğer çocuklarla ilgilendi. Ankara Bizim Çocuklar Spor Kulübü Müdürü Sibel Kancaoğlu ve yönetimi ile antrenörler ise genç girişimcilere çocukların sportif faaliyetleri hakkında bilgi verdi, malzeme desteğinin kendilerini çok rahatlattığını ifade etti. Başkan Allıoğlu, özel çocukların topluma kazandırılması, yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve kendilerini daha iyi ve mutlu hissetmelerinin sağlanması noktasında çaba gösteren kuruluşlara desteklerinin devam edeceğini söyledi.

 

 

M.Nezih ALLIOĞLU,Ali ODABAŞI ,Mehtap BUDAK,Gürbüz BEKİŞ,Cemal TEKİN,Ünsal TURGAY,Elif UFLUOĞLU,Sibel YÜCEL,H. Bahadır Kelemcisoy,,Reyhan SÜNGER,Orçun ÖZBAŞI,Çağatayhan ACİ,İsmail GEMİŞ,Arda ALKAN,Güray İÇYAR,Görkem GÖKÇEN,Yücel Ahmet ÖZAY,Tahir HAYTOĞLU,