Bu haftaki yazı dizimizin konuğu : 1970 Ankara doğumlu,Ankara İş Adamları Derneği (ANKİAD) ‘nin kurucu Başkanı ve aynı zamanda halen bu Derneğin Başkanlığını yürüten Bülent AKTAN ..
Kendisinin ayrı bir kariyeri, şu andaki yaşama bıraktığı çok şey var. Başarıyı her zaman istemiş ve yakalamış, yaptığı hizmetler ile Ankara’ ve Türkiye’ ye hizmet için halen özveri ile çalışma yaşamını sürdüren bir başarı anahtarı.

Babası Ardahanlı .Annesi Malatyalı Öğrenmenin yaşı olmadığı ilkesini kendisinde özümseyen bir karakteristik yapıya sahip. …Öğrenim yıllarını Erzurum ATATÜRK Üniversitesi Ziraat Fakültesin de tamamladı. Ziraat mühendisi olmasının yanı sıra Çevre düzenleme peyzaj işleri yapmakta. .Şu anda ikinci Üniversite olarak Kamu Yönetimi ikinci sınıfta okumakta.Evli bir çocuk Babası .

2009 yılında Ankara Tekstil Fasoncular Derneğinin kurucu Başkanlığını 2010 yılında Ankara Tekstilciler Derneği kurucu Başkanlığı 2012 yılında Ankara İş Adamları Derneği- (ANKİAD) kurucu Başkanlığını halende Genel Başkanlığını yapmakta.2018 yılı itibari ile Ankara İş Adamları Spor Kulübünü kurmuştur. Kulüp Başkanlığını yürütmekte.

Bu denli çok çalışmanın kendisini hiçbir zaman yıldırmadığını aksine , Ankara da bir çok Kurum ve Kuruluşlarda organıze işlerde olmak,insanlara yardımcı olmak ,fertlerin dertleri ile hem hal olmanın, kendisi açısından önemli olduğunu ifade eden Bülent AKTAN :

“Eğer bizler başarılı oluyorsak , başarı bir şeyleri doğru yapıyor olmamızdan kaynaklanmaktadır. Daimi başarı için, bazı şeyleri doğru yapıyor olmanız gerekir. Ben Sosyal Toplum Projelerini gerçekleştirirken ,hiçbir şeyin asla tesadüfi olmadığı inancını taşıyorum. Tüm hizmet anlayışımı bu doktirin ile yapıyorum “ dedi.

Enerji petrol medya ailesi olarak ; Bülent bey’e ANKİAD daki , saygın ve kararlı duruşu , samimi tavırları ve deneyimleri için teşekkür eder bundan sonraki iş hayatında başarı ve enerji dolu bir yaşam kalitesi diliyoruz.

Saygılarımla .

Levent KANDEMİR