52 HAFTADA 58 ETKİNLİKLE REKOR KIRDI

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Yönetimi, hafta sonu yapılan mali genel kurulda üyelerden güvenoyu aldı. GGYD Başkanı Allıoğlu; 52 haftaya 58 organizasyon sığdırarak STK’lar için kırılması güç bir rekora imza attıklarını söyledi. 

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği’nin 16. Mali Genel Kurulu, ASO’da üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Mali kongrede üyelere hitap eden Başkan M. Nezih Allıoğlu, çok yoğun ve dolu dolu bir yılı geride bıraktıklarını vurguladı, “Bir yıla sığdırdığımız 58 ayrı etkinlikte derneğimiz, bir STK için kırılması güç bir rekora imza atmıştır. Bir yılın 52 haftasına, bayramları, tatilleri çıktıktan sonra 58 organizasyon sığdırmak, bütün bu organizasyonlar için özel çaba, emek, mesai harcamak hiç kolay değil. Ama biz başardık” dedi.

Hem Aktif, Hem Verimli STK

GGYD’nin bugün Ankara’nın en verimli, Türkiye’nin en aktif STK’larından biri olarak anıldığının altını da çizen Başkan Allıoğlu, Bir yıla sığdırdığımız onlarca organizasyonumuzla üyelerimizin ekonomik ve sosyal hayatlarına dokunduk, şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkıda bulunduk. Derneğimiz adına her zaman gurur duyduğumuz İş’te Fırsat Toplantılarımız, eğitimlerimiz, çeşitli kurum ve kuruluşlarla yaptığımız yoğun görüşme trafiği, dezavantajlı kesimlere yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarımız, yabancı misyon temsilcileriyle gerçekleştirdiğimiz temaslar, sanatsal ve kültürel etkinliklerimiz ve daha niceleri bundan sonra da devam edecek” diye konuştu.

Yeni Dönemde Ankara Yine Öncelikli

GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu mali genel kurulda yeni dönemde ise bir yandan derneği güçlendirmeye devam edeceklerini, diğer yandan da Ankara’nın cazibesini arttırmaya, şehrin markalaşmasına, çevre duyarlılığının artmasına dönük çalışmaların içinde yer alacaklarını bildirdi. GGYD’nin mali genel kurulunda konuşmaların ardından derneğin bir yıllık faaliyetleri ve bütçesi görüşüldü, hem faaliyet raporu, hem de bütçe oybirliğiyle kabul edildi. Genel kurulda ayrıca engelli genç girişimciler ile üye çocuklarının derneğe daha kolay üye olabilmeleri için tüzük değişikliği yapıldı.