Enerji Sektöründe, Tanıdığım ;değerli Dostum Veysel KODAZ ile söyleşi yaptık :

Enerji Sektörü ile söyleşimize başlamadan evvel : Kıymetli Ağabeyim söze İnsan ve Güven ile alakalı birkaç sözden girdi.

İnsanların güvenini kazanmak için çok ama çok  çalıştım, Birçok açıdan güven, toplumu bir arada tutan sıkı bir bağdır.; onun sayesinde birbirimizle ilişkilerimiz daha sorunsuz olur.Bireylerde olduğu gibi şirketler açısından da güven vermek büyük önem taşır. En tepeden en alt kademelere kadar, sadece sözle değil, eylemle de bu güvenilirliğin gösterilmesi gerekir. Danışmanlık yaptığım Firmamda ana ilkem de bu olmuştur.

Yapılan işlerimizde Büyük büyük hedefler belirler ve yapma konusunda yoğun bir eylem planı hazırlarız. Bunu  herkes görür, ama ufak tefek işlevlerimizde  atılan her türlü adımı ,herkesim görür , bunun her türlü  etkisi daha büyük olur…yanlış veya doğru kapsamda .Ben şunu belirtmeden geçemeyeceğim.

Enerji Sektörü son 1 veya 2 yıldır zor bir süreçten geçiyor. Geçmiş den kazanılan edinimlerimizi ,deneyimlerimizi ,yeni jenerasyona aktarmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Kısaca yaptığımız ve yapacağımız işleri şu şekilde özetleyebilirim. Dedi.

Sayın Veysel KODAZ :Akaryakıt  ve LPG sektörüne danışmanlık  projeleri geliştiren ve bu projelere yatırım yapmak isteyenlere yatırım danışmanlığı hizmeti sunan EPDK petrol LPG Enerji DANIŞMANLIK;

sektörde profesyonel olarak Akaryakıt ve LPG İstasyon Yatırımı  EPDK  Danışmanlığı konusunda güvenilirliği ve doğru analiz çalışmaları yapan sektörel bir şirkettir.Merkezi Ankara olmak üzere Türkiye’nin tüm bölgelerinde Danışmanlık Hizmeti veren bir kuruluştur. EPDK  İLE    DAĞITIM ŞİRKETLERİ   AKARYAKIT VE LPG İSTASYONLARININ EPDK İLE  ARASINDA OLUŞMUŞ  TÜM SORUNLARI  HIZLI ve GÜVENİLİR HİZMET SAĞLAYAN AYRICA AKARYAKIT DAĞITICI LİSANS VE LPG DAĞITICI LİSANS İŞLEMLERİ  HİZMETİ veren bir kuruluşuz.Sürekli büyümeyi kendine ilke edinen EPDK petrol LPG Enerjİ DANIŞMANLIK Türkiye çapındaki faaliyetlerini Ankara Merkez ofisinden yürütmektedir.

Kurumsal gücü, hizmet kalitesi, dinamik yapısı ve deneyimiyle fark oluşturan EPDK petrol LPG Enerjİ DANIŞMANLIK’ın kadrosunda yer alan çalışanların  uluslararası arenada faaliyet gösteren akaryakıt dağıtım şirketlerinin anlaşmalarını başarıyla yapmış, Türkiye akaryakıt ve LPG  sektörünü bilen ve o doğrultuda danışmanlık yaptığı istasyonları yönlendiren, ülke gerçekleri ve sektör beklentilerini bilen uzman kişilerden oluşmaktadır.

Dedi.

Türkiye Enerji sektöründe yaptığı bütün faydalı işlerden ve kazanımlarından dolayı ,teşekkürlerimizi sunuyor. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum .

 

VEYSEL KODAZ GSM :0553 017 06 19

@MAİL.. mygaz06@gmail.com

 

Saygılarımla .

Levent KANDEMİR