1.5 GÜNE 4 ŞEHRİ SIĞDIRDILAR

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği’nin Güneydoğu gezisi çok hızlı başladı, unutulmaz anlara sahne oldu. 1.5 güne 4 şehri sığdıran Başkentli girişimciler çok farklı duygularla Ankara’ya döndü.

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği üyeleri, yoğun iş temposu ve stresine, düzenlenen Güneydoğu gezisi ile ara verdi. Derneğin haftasonu düzenlediği geziye aralarında GGYD Başkanı M.Nezih Allıoğlu ve yönetim kurulunun da bulunduğu çok sayıda üye aileleriyle birlikte katıldı. 4 şehri kapsayan Güneydoğu gezisinde çok keyifli, çok renkli, unutulmaz anlar yaşandı. 1.5 günde Mardin, Midyat, Hasankeyf, Deyr-ol Zağferan, Şanlıurfa, Batman ve Diyarbakır’ı gezen Başkentli genç girişimciler, uğradıkları her noktada bir kez daha ülkemizin doğal güzelliklerine, zenginliğine hayran kaldı, farklı kültürlerle buluşmanın ayrıcalığını yaşadı.

Midyat ve Hasankeyf’e Hayran Kaldılar

Urfa’da Hz. İbrahim Makamı, Ayn-ı Zeliha, Halil Ül Rahman Gölü (Balıklı Göl) ve camiyi ziyaret eden genç girişimciler, Medeniyetler beşiği Mardin’de ise Kasımiye ve Zinciriye Medreseleri’ni, binlerce yıllık tarihin dar sokaklardaki taş evlerini, Mardin Çarşısı’nı, Ulu Camii ve Tarihi Ptt Binası’nı gezdi. Ankaralı girişimcilerin Midyat gezisi de büyüleyiciydi. Deyrul Zağferan Manastırı’nı gördükten sonra Midyat’a geçen üyeler Gümüşçüler Çarşısı’ndaki alışverişin ardından Hasankeyf’e ulaştı. Ilısu Barajı altında kalacak olan Batman’ın 12 bin yıllık bir geçmişe sahip tarihi ilçesi Hasankeyf’te heyecan ve mutlulukla üzüntüyü bir arada yaşayan genç girişimciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Hızlı Güneydoğu turuna çok şey sığdıran dernek üyeleri, sıra gecesinde ise doyasıya eğlendi, programı Diyarbakır gezisiyle noktaladı.