OSTİM’li sanayiciler, kan bağışında bulundu. ORSİAD’ın, 19’ncusunu düzenlediği kan bağışı kampanyasına üyeler büyük destek verdi, toplanan kanlar Kızılay’a gönderildi.

OSTİM, Sincan ve İvedik OSB’lerde faaliyet gösteren sanayici ve işadamlarının üyesi olduğu ORSİAD, toplumu yakından ilgilendiren sosyal sorumluluk çalışmalarına devam ediyor. OSTİM Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamı ve Yöneticileri Derneği (ORSİAD)’nin bu çalışmalarından en dikkat çekici olanı ise kan bağışı kampanyası. Yılda üç kez gerçekleşen bu kampanyanın 19’ncusuna da üyelerin desteği büyük oldu. ORSİAD’ın Türk Kızılayı işbirliğiyle dernek merkezinde organize ettiği kan bağışı kampanyasında, görevliler tarafından alınan kanlar, ihtiyaç sahipleri için kullanılmak üzere Kızılay Kan Merkezi’ne gönderildi.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir kez daha kan veren ORSİAD Başkanı Nedret Yener, bunun bir insanlık vazifesi olduğunu söyledi. Kanın, kaynağı yalnızca insanda olan ve yapay üretilemeyen bir madde olduğunu anımsatan Başkan Yener, her sağlıklı bireyi Kızılay’a kan bağışında bulunmaya davet etti. Kan bağışının yalnızca başkalarının hayatını kurtarmadığını ifade eden Başkan Yener, kan verenin sağlığını da koruduğunu hatırlattı. Nedret Yener, 19’ncu kan bağışı kampanyasına katılarak kan veren tüm üyelere de teşekkür etti.