GGYD Başkanı Allıoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, atalarımızın bağımsızlık mücadelesiyle bugünlere gelindiğini söyledi, “Ne Malazgirt’te, Çanakkale’de, Kocatepe’de; Dumlupınar’da verilen bu mücadeleyi sürdürmekten vazgeçeriz, ne de kenetlenmekten” dedi.

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı M. Nezih Allıoğlu, dernek yönetim kurulu adına yayınladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında, Türk Milleti’nin tarih boyunca onuru ile yaşayan, canı ve kanı pahasına istiklalinden ve istikbalinden vazgeçmeyen aziz bir millet olduğunu söyledi. Kahraman ordumuzun milletiyle omuz omuza verdiği mücadeleyle Türkiye Cumhuriyeti’nin bugünlere geldiğinin altını çizen Başkan Allıoğlu, şunları söyledi:

Yokluk İçinde Elde Edilen Kazanımları Korumalıyız

“Bağımsızlığımız için, özgürlüğümüz için, yurdumuzu korumak için verilen bu savaşlar, haksızlık ve dayatmalara boyun eğmeyen bir milletin eşsiz mücadelesi zaferle sonuçlanmış, bu zafer tarihin altın sayfalarındaki yerini almıştır. Dün yokluk içinde ama Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde inançla kurtuluş mücadelesi vererek bu toprakları bize vatan yapanlara borcumuzu hiçbir zaman ödememeyiz. Ancak onların bize emaneti olan bu kutsal toprakları, genç Türkiye Cumhuriyeti’ni koruyup kollayarak, gelişip güçlenmesi için her zamankinden daha fazla çalışarak Atalarımıza layık olabiliriz…”

Bugün de En Çok Buna İhtiyacımız Var

GGYD Başkanı M.Nezih Allıoğlu 30 Ağustos mesajında, birlik ve beraberliğin önemine de işaret etti. Başkan Allıoğlu, “Biz ne Malazgirt’te, Çanakkale’de, Kocatepe’de; Dumlupınar’da verilen bu mücadeleyi sürdürmekten vazgeçeriz, ne de kenetlenmekten. Dün olduğu gibi bugün de yarın da ihtiyaç duyduğumuz en önemli unsurlardan biri işte bu kenetlenme, birlik ve beraberlik içinde hareket etme ruhu olacaktır. Biz dayanışma içinde kenetlenmeye devam ettiğimiz sürece karşımızda hiçbir güç duramaz, bu topraklar ata toprağı olarak kalmaya, bağımsızlık meşalesi sonsuza dek yanmaya devam eder. Bu duygu ve düşüncelerle Türk milletinin hürriyet ve istiklâl düşüncesinin ölümsüz bir abidesi olan Büyük Taarruz’ un yıldönümünde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet, şükran ve saygıyla anıyoruz.

M. Nezih Allıoğlu,

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı